Nå eller aldri!

Aurstad_NaEllerAldri_Leselove

(Cappelen Damm forlag, først utgitt 2009)

En hissig type dukker opp på lageret der Simens bestefar jobber. Tuva ser at det stikker en fot ut av teppet han har bakpå hengeren. Da de bryter opp lagerrommet hans senere, går hunden Bobby berserk. Han har fått ferten av noe. Tuva og Simen finner flere spor, men så dukker den skumle fyren opp igjen på verst tenkelig tidspunkt. Det er duket for en ny runde med spenning og action.

«Aurstad og Westberg har gjennom en rekke spenningsbøker for barn opparbeidet en effektiv fortellerstil som lar handlingen ikke bare stå i sentrum, men der dramatiske sekvenser kommer så tett at det neppe er mange unge lesere som vil unngå å sluke boka i ett jafs. Og denne boka er ikke noe unntak.(…) Illustratør er Astrid Hansen, som har en litt tegneseriepreget stil og fokuserer på de mest dramatiske sekvensene, og begge deler passer godt til skrivestilen.»
Hamar Arbeiderblad

”(…) en spennende fortelling om etterforskingen og oppklaringen av en forbrytelse, med barn i hovedrollen (…)Sjøl om «Nå eller aldri» er mye eventyr, klarer forfatterparet å holde fortellingen i en realistisk stil. De legger ut spor og tråder som gir oss lesere lyst til sjøl å være detektiver. Lettlest språk og god dramaturgi.”
Gudbrandsdølen dagningen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s